Als initiatiefnemer van een bouwproject weet u dat organisatie en coördinatie belangrijke factoren zijn voor succes. Het selecteren van de partijen die het beste passen bij uw project en deze aansturen vraagt dan ook veel energie. Of het nu gaat om het aanvragen van offertes, het op poten zetten van de organisatiestructuur, of contacten met (lokale) overheden; u wilt zeker weten dat alles goed gebeurt, en voor de beste prijs.


Jeltes Bouwadvies kan u hierbij helpen. Als uw persoonlijk bouwadviseur nemen wij u de zorg over de organisatie en coördinatie van uw bouwproject zoveel mogelijk uit handen. Zo houdt ú het overzicht, zonder zelf het eerste aanspreekpunt te zijn voor alle (potentiële) leveranciers. We behartigen uw belangen richting alle relevante partijen en zorgen ervoor dat het bouwproces zo soepel mogelijk verloopt. Met dezelfde drijfveer als u: we willen dat het eindresultaat optimaal is!

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving van onze dienstverlening en hier voor een overzicht van onze projecten. Of klik hier om meteen naar de contactpagina te gaan en een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan te vragen.